Cursussen

Ik geef verschillende lezingen en cursussen, allemaal met als thema autismespectrumstoornissen (ook wel autisme of ASS genoemd). Alle cursussen zoals hieronder beschreven waren op basis van ‘open inschrijving’. Voorlopig staan er geen nieuwe cursussen gepland en maak ik alleen nog tijd vrij voor incompagnie cursussen/trainingen. Wilt u een lezing/workshop over autisme, een cursus over een ander deelonderwerp of een cursus voor uw organisatie of instelling? Neemt u dan rechtsstreeks contact met mij op.

De dag is erg leerzaam, ook voor mensen die al vele congressen of cursussen hebben gedaan op het gebied van autisme. Tot slot nog dit: mensen met een vorm van autisme hebben waarschijnlijk al veel vaker een poging gedaan om mensen zonder autisme te begrijpen en zich aan te passen dan andersom! Om je makkelijker in een en ander in te leven is er een vervolgcursus. Die cursus heet: ‘Autisme ervaren en verklaren’.

De cursus was zeer informatief en prettig te volgen.Heb zelfs al iets toe kunnen passen bij een advies over een bezwaarschrift afwijzing Wajong voor iemand met Asperger. – Dicky Bos, consulent werk en inkomen

Cursus volgen? Bekijk het aanbod of de agenda